avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abuz in AG a asociatiei de propietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abuz in AG a asociatiei de propietari

Buna dimineata,

Zilele trecute a fost adunarea generala a propietarilor [editat] avand ca scop alegerea unui nou comitet executiv si a unui presedinte care nu exista in trecut. S-a convenit ca fiecare etaj sa aiba un reprezentant in comitetul executiv.
Administratorul [sters] a tinut discursul insa "s-a vorbit cu fostul presedinte [sters]" ca sa comita urmatoarea ilegalitate:
- Desi am fost ales de toti cei de la etajul 1, Administratorul [sters] impreuna cu ex-presedintele si actual reales [sters] au decis ei ca eu nu am voie sa fiu ales pentru ca sunt prea nou in bloc si alte argumentari ilegale.
Avand in vedere ca etajul 1 i-i supecteaza de delapidare am formulat azi de dimineata urmatorul email spre administrator
----------------
Buna dimineata,

Am formulat urmatoarea notificare

1. Conform articolului 7, capitol 1 din legea asociatie de propietari 230/2007 ati comis un abuz impreuna cu [sters] si va somez sa respectati legea adica sa ma treceti in procesul verbal ca membru in comitetul executiv asa cum am fost ales.

2. Vreau sa imi specificati o zi si o ora cand pot veni la dumneavoastra sa imi puneti la dispozitie chitantele care dovedesc suma incasata in vederea reparatiei acoperisului si cele aferente fondului de rulment.

Astept raspunsul dumneavoastra.
----------------

Va rog sa ma informati ce am de facut in acest caz de abuz.

Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2017
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:46, 8 Martie 2017
fara suparare: proprietari, nu propietari !
Greseala persista, nu e doar intr-un singur loc.
Redactati o cerere,in termeni decenti,prin care in temeiul dispozitiilor mentionate solicitati punerea la dispozitie a documentelor care va suscita interesul
Chiar daca vi se vor pune la dispozitie chitantele pe care le solicitati dv,eventualele aranjamente nu se fac numai cu chitantele in evidenta....
Si pentru a avea o dovada certa despre interesul dv de clarificare anumite aspecte -inclusiv fata de autoritati-este de preferat sa purtati o corespondenta cu asociatia care se poate verifica respectiv mandat cu confirmare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu administratorul de bloc Locatar59 Locatar59 Buna ziua, am o nelamurire legata de uscatoria bloculuiin care locuiesc. Sunt propietara unui apartament la etajul 9 din 10, deasupra mea se afla uscatoria ... (vezi toată discuția)
Schimbarea aspectului si functionalitatii proprietatii comune StefaniaEmerson StefaniaEmerson In anul 2013, un presedinte de asociatie s-a considerat proprietarul blocului si a inlocuit gresia antiderpanta pusa de constructor cand noi am cumparat, cu ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatia de propietari ialevra ialevra Buna ziua, Ma confrunt cu o problema privind administratorul imobilului in care locuieste mama mea . Fiind propietara si pensionara in acelasi timp, ... (vezi toată discuția)