Zilele trecute a fost adunarea generala a propietarilor [editat] avand ca scop alegerea unui nou comitet executiv si a unui presedinte care nu exista in trecut. S-a convenit ca fiecare etaj sa aiba un reprezentant in comitetul executiv.
Administratorul [sters] a tinut discursul insa "s-a vorbit cu fostul presedinte [sters]" ca sa comita urmatoarea ilegalitate:
- Desi am fost ales de toti cei de la etajul 1, Administratorul [sters] impreuna cu ex-presedintele si actual reales [sters] au decis ei ca eu nu am voie sa fiu ales pentru ca sunt prea nou in bloc si alte argumentari ilegale.
Avand in vedere ca etajul 1 i-i supecteaza de delapidare am formulat azi de dimineata urmatorul email spre administrator
----------------
Buna dimineata,
Am formulat urmatoarea notificare
1. Conform articolului 7, capitol 1 din legea asociatie de propietari 230/2007 ati comis un abuz impreuna cu [sters] si va somez sa respectati legea adica sa ma treceti in procesul verbal ca membru in comitetul executiv asa cum am fost ales.
2. Vreau sa imi specificati o zi si o ora cand pot veni la dumneavoastra sa imi puneti la dispozitie chitantele care dovedesc suma incasata in vederea reparatiei acoperisului si cele aferente fondului de rulment.
Astept raspunsul dumneavoastra.
----------------
Va rog sa ma informati ce am de facut in acest caz de abuz.
Redactati o cerere,in termeni decenti,prin care in temeiul dispozitiilor mentionate solicitati punerea la dispozitie a documentelor care va suscita interesul
Chiar daca vi se vor pune la dispozitie chitantele pe care le solicitati dv,eventualele aranjamente nu se fac numai cu chitantele in evidenta....
Si pentru a avea o dovada certa despre interesul dv de clarificare anumite aspecte -inclusiv fata de autoritati-este de preferat sa purtati o corespondenta cu asociatia care se poate verifica respectiv mandat cu confirmare