avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Termenul de inscriere la masa credala este de 15 zile sau 30 de zile.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 15:22, 8 Martie 2017
Buna ziua,
Termenul limita pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor va fi de maximum 45 de zile de la deschiderea procedurii. Acesta se stabileste de catre judecatorul sindic prin incheierea de deschidere a procedurii. Pentru motive intemeiate, poate fi prelungit, la cerere, tot prin hotararea judecatorului sindic
Majorarea termenului nu va putea depasi 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa dezvoltator imobiliar IonutT11 IonutT11 Buna ziua, De curand am fost informati ca dezvoltatorul imobiliar cu care am semnat un antecontract de achizitie apartament, a intrat in insolventa. Care ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala florin96 florin96 Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de inscriere la masa credala intr-un proces de declararea falimentului. Sotia mea nefiind neplatita de mai multe ... (vezi toată discuția)
Creditorul care a declansat procedura insolventei se mai inscrie la masa credala? Cristianna Cristianna Buna ziua!Am declansat deschiderea insolventei in cazul unui debitor care ne datora o suma de bani.Ne vom inscrie din nou la masa creditorilor,adica vom face ... (vezi toată discuția)