avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

Buna Ziua va rog f mult daca imi puteti da un raspuns.In noiembrie 2016 am fost oprit de politia de frontiera pe teritoriul portului cta eram baut si au fost chemati cei de la rutiera am fost dus la analize am suflat in etilotest cu valoarea de 0.64 si 1.20 in sange.am platit analizeke azi sunt 4 luni de cand sa antamplat.sunt la prima abatere cazierul este curat.nu am iesit cu masina in oras.
Cel mai recent răspuns: cristy46 , utilizator 11:00, 9 Martie 2017
Care ar fi intrebarea
Nu am facut nimic in afara ca eram baut.care ar fii consecintele.va multumesc
Am vorbit frumos cu cei de la politie la analize la fel am permis de 21 de ani este prima abatere cu asa ceva
Erati la volan sau ați baut pe strada și de aceea aveți probleme?
Eram la volan si am fost oprit in port la un control de rutina

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru alcool- dosar penal ciprian08 ciprian08 Am si eu o intrebare am permisu suspendat pentru alcool 0.11/mg.pe 90 de zile ghinion am fost oprit din nou m-au luat la sectie mi-au facut dosar nu am mai ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Soppyy30 Soppyy30 Buna seara sotului meu i-a fost retinut permisul in luna Decembrie ziua 31 din cauza alcoolului.A Avut 0.79 in aer si in sange a fost 1.30 si la a doua proba ... (vezi toată discuția)
Am fost depistat la volan cu o alcolemie de 1.20 in sange duoa ... Cristofer123 Cristofer123 Am fost depistat la volan cu o alcolemie de 1.20 in sange duoa recoltarea probelor , dar nu mi-au suspendat permisul ! (vezi toată discuția)