avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salariu inspector principal primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salariu inspector principal primarie

Rog precizarea salariului pentru inspector primarie grad principal, vechime 12 ani in munca, 2 copii in intretinere, spor conditii deosebite 15%. Multumesc!


Cel mai recent răspuns: dorub , utilizator 09:37, 20 Martie 2017
Nu intra. Cei 15% sunt separat si pe fluturasul de salariu
Sporul de conditii vatamatoare nu mai exista in legislatia actuala, se acorda doar prin similitudine cu alti salariati care il aveau deja in 2009. Incepand cu legea 330/2009 a fost transformat in suma compensatorie si, conform art. 1 din legea 285/2010 inclus in salariul de baza. Nu stiu de ce apare la dvs separat pe fluturasul de salariu, insa ca suma compensatorie intra in salariul de baza.
Multumesc mult pentru raspuns!
=D> Kiandra, cu privire la modul de calcul ai dreptate, dar o hotarare judecatoreasca prin care acel spor de 15% este castigat in instanta gasesc eu pe undeva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire drepturi salariale functionar public legorodi legorodi Buna ziua! Cum se stabileste salariul de baza pentru personalul contractual incadrat, care vor fi numiti in functii publice? ex. - inspector II, vechime in ... (vezi toată discuția)
Salarizare bugetari iuliana9 iuliana9 Buna ziua, Cat este salariu brut cu 15% spor antena dupa noua ordonanta la un consilier principal gradatia 4( intr-o primarie).Va multumesc! (vezi toată discuția)
Calcul salarizare functionar public ioanagts ioanagts Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu calculul salariului pt inspector, I, grad debutant, gradatia 3, clasa 31 salarizare- la 1 ian 2017 ... (vezi toată discuția)