avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract locatiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract locatiune

Daca locatorul nu poate face dovada proprietatii iar eu ca si chirias am denuntat contractual, insa ulterior dovada este facuta (problema fiind din cauza celor de la CF care nu au facut mentiunile correct) sunt obligat sa platesc chirie retroactiv intrucat am continuat sa folosesc terenul respectiv?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 08:49, 13 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Datorati chiria atata timp cat ati folosit bunul, indiferent daca s-a facut dovada proprietatii sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract inchiriere prin relocatiune tacita mariadan7 mariadan7 Bunicul a fost proprietarul unui spatiu comercial pe care l-a inchiriat pe trei ani, incepand cu 1954. A semnat un contract de inchiriere cu o Cooperativa de ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru prelungirea unui contract inchiriere prin relocatiune tacita mariadan7 mariadan7 In 1954 s-a semnat un contract de inchiriere cu o Cooperativa de Consum si un proces verbal cu sectia financiara. La expirarea termenului din contract, ... (vezi toată discuția)
Drepturi chirias ContSters21743 ContSters21743 Buna tuturor. Va prezint succint un caz al unor chiriasi (familie cu 2 copii mici) cu contract de inchiriere sub semnatura privata. Proprietara doreste sa ... (vezi toată discuția)