Buna ziua!! Va rog sa ma sfatuiti cum.sa procedez..detin o anexa gospodareasca in care socrul meu a deschis un magazin. Problema este ca socrul a facut un.contract de comodat intre mine respectiv sotul si el(socrul),fara stirea noastra. In baza acestui contract a obtinut autorizatie dede functionare. Cand am.descoperit acest lucru am depus acte prin.care am.dovedit ca sembaturile sunt false si i s_a anulat autorizatia. La insistentele socrului,spunand ca a realizat ca a gresit dar sa ii dam.totusi un termen ptr a gasi o solutie,ptr ca nu are ce face cu stocul de marfa daca nu mai poate functioneaza i_am facut un.contract de comodat pe trei luni..ca un ragaz,problema este ca acest contract a expirat de o luna si ceva si el inca nu a eliberat spatiul. Daca ii trimit notificare prin posta cu confirmare de primire cerand sa elibereze spatiul,este de ajuns sau treb sa fac ordin de evacuare in baza falsului ce l_a comis? Va multumesc!
Asta era si intentia,sa rezist pana vine el,dar este clar ca de_a lungul timpului,s_au comis nefreptati in mod repetat si intentionat. Cred ca nimeni.nu.are dreptul sa se foloseasca de indentitatea si proprietatea ta impotriva vointei tale sau fara acordul tai! Corect?
Notificati-l intai, cu data certa, prin avocat/executor. Aveti nevoie si pentru instanta de asta. Aratati-i urmarile legale posibile in caz ca nu elibereaza in termenul dat spatiul.