avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Antecontract vanzare cumparare imobil Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Antecontract vanzare cumparare imobil Prima Casa

Buna ziua,

As vrea sa cumpar un imobil prin programul Prima Casa. Imobilul costa 27000 de euro, creditul solicitat e de 22000 de euro. Diferenta de 5000 de euro o platesc din surse proprii. E posibil, daca ma inteleg cu vanzatorul, sa platesc doar 3500 de euro la semnarea antecontractului iar 1500 in termen de 6 luni de la semnarea contractului de vanzare-cumparare?
Cel mai recent răspuns: mamazzz , utilizator 19:47, 11 Martie 2017
Ce garantie va avea vanzatorul ca ii veti plati diferenta si ca nu va fi obligat sa ajunga in instanta ptr intrarea in posesia banilor?
Astfel ca pentru cei 1500 eur diferenta, care reprezinta in fapt un "credit" dat de vanzator, trebuie sa ii acordati o garantie vanzatorului ptr a fi de acord cu inscrierea avansului de 5000 eur in antecontract.
Va poate cere si o dobanda ptr cele 6 luni de "imprumut"!


Am inteles, multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare-cumparare LoredanaP LoredanaP Buna ziua, Vreau sa cumpar o garsoniera intr-un imobil nou. Imobilul are termen de finalizare pe data de 15 septembrie 2011, iar avansul cerut este de 1500 ... (vezi toată discuția)
Op conditionat pentru stingerea datoriilor catre asociatia de proprietari? scarlat_ramona scarlat_ramona Buna ziua, sper sa adresez intrebarea in sectiunea potrivita. As dori sfatul dvs in urmatoarea situatie: Dorim sa achizitionam prin Prima Casa un apt ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartament kiki07 kiki07 buna ziua urmeaza sa cumparam un apartament in oradea prin prima casa 4 de la bcr ne-am inteles cu vanzatorul la un 27.000euro,cu 1.500avans.am facut ... (vezi toată discuția)