avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare in alt judet
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare in alt judet

Pentru angajare este necesara viză de flotant in judetul respectiv? De exemplu am buletin de Craiova si doresc sa ma angajez in Resita. Mi s a spus ca imi trebuie viza de flotant pentru a primi repartiția de la forțele de munca din Resita.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:57, 12 Martie 2017
Conditia o pune angajatorul.De regula se cere ca angajatul sa aiba domiciliul in acelasi judet.
Nu este obligatoriu sa aveti viza de flotant in judetul in care veti lucra.

Repartitia de la AJOFM se obtine numai pentru persoanele somere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formalitati de efectuat la ajofm in mometul unei noi angajari OanaLH OanaLH In momentul in care vreau sa angajez un om in firma, cei de la AJOF cer sa depui la ei anexa1 - privind situatia locurilor vacante! Firma a gasit pe cont ... (vezi toată discuția)
Unde pot da examenul de conducere? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Buna ziua, Am picat de 3 ori pana acum la examenul pentru carnetul de permis,proba practica,a 4 oara am m-am gandit sa o dau cand am sa termin cu bacul,imi ... (vezi toată discuția)
Unde depun actele pt.somaj? kami81 kami81 as vrea sa stiu unde -mi depun actele de somaj..?adica,eu am lucrat in cj,am buletin de satu mare...exista vreo sansa sa-mi depun actele aici in cluj? (vezi toată discuția)