avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PROGRAMUL \"PRIMA CHIRIE\"
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PROGRAMUL "PRIMA CHIRIE"

Buna ziua,
As dori sa stiu si eu exact cum functioneaza aceasta lege si care sunt concret normele ei de aplicare ca e o nebuloasa totala.
Am fost astazi la AJFM si am cerut ceva detalii si doamna de acolo zice ca nu se aplica asa cum e ea prezentata pe la tv ca sunt anumite zone considerate a fi defavorizate .
Concret eu daca sunt din Vaslui si vreau sa ma duc sa lucrez in Iasi coform spuselor doamnei respective nu ma incadrez ...
Pai daca nici Vaslui nu e zona defavorizata si cu somaj in floare apoi nu stiu care alta zona e defavorizata....
Deci daca stie cineva concret care sunt normele si cum se aplica va rog sa ma lamuriti...ca doamna de la AJFM era si ea destul de confuza nu prea stia ce si cum mai avea si o varsta apropiata de pensionare....fara a insulta pe cineva prin asta dar parea destul de plictisita si deranjata de intrebarea mea...
VA multumesc!

Alte discuții în legătură

Deszapezire irinavals irinavals Va rog sa imi spuneti cum se poate ajunge la o intelegere cu autoritatile in cazul in care persoana care licuieste intr-o curte, fiind in varsta nu poate ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutor pentru imm ananechifor ananechifor stiu ca toate ajutoarele se dau doar daca nu ai datorii la stat.Asta inseamna ca si firma merge bine si poti face investitii.Eu vrea sa imi repun firma pe ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari vs companie privata sau de stat - intentare proces CatalinTataru CatalinTataru Salut, Situatia pe scurt. Am cumparat apt intr-un ansamblu rezidential nou , situat pe sos Berceni (unde iese metroul la suprafata) vis-a vis de DOOSAN - ... (vezi toată discuția)