stiu ca toate ajutoarele se dau doar daca nu ai datorii la stat.Asta inseamna ca si firma merge bine si poti face investitii.Eu vrea sa imi repun firma pe profit dar nu gasesc o cale de imprumut
nu am cerut imprumut ci doar voiam o informatie unde se poate inafara de banci care nu dau chiar daca ai contracte destul de solide si camatari ca de aia nu ma apropii orcum sper sa ma descurc
In primul rand nu aici vei gasi o solutie, din pacate. Aceasta informatie pe care o doresti se poate gasi la un expert financiar/contabil cu experienta in managementul firmelor, caruia sa ii prezinti date concrete,bilant/balante/contracte. Avand contracte solide, asa cum spui, nu vad care este de fapt problema. Ai datorii la stat, acestea trebuiesc rezolvate. care ar fi domeniul de activitate in care vrei sa dezvolti afacerea ta? Daca ai un plan pentru a repune firma pe profit, inseamna ca stii care sunt masurile aplicabile, ai contracte solide, trebuie sa reusesti.
Contabilitate imm
Alex28
Buna ziua. Am o firma platitoare de impozit pe profit si platitoare de TVA. De la 1 Ianuarie se modifica ceva vis-a-vis de modul tinerii contabilitatii? Mai ... (vezi toată discuția)