avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare venituri din munca pe net
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare venituri din munca pe net

Buna,

As dori sa stiu cum se declara si se impoziteaza munca pe net? Ma refer la site-uri care te platesc la nr de chestionare raspunse, teste de pe net, etc genul de munca pe care o faci sa ma faci un ban in plus pe langa salar.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Compensatii desfiintare post claudiad claudiad Buna ziua, am o intrebare legata de situatia in care o societate desfiinteaza un post. In acest caz legislatia aplicabila in domeniul dreptului muncii ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului kostas_rx kostas_rx Buna ziua, in ce consta testul pt redobandirea permisului inainte de termen adica testarea 13 din 15? (vezi toată discuția)
intrebarea mea e: sunt pe bune anunturile astea? sau sunt doar tzepe? leo_turbo_leo_88 leo_turbo_leo_88 Buna ma numesc szabo lorant gavril si sunt in cautarea unui loc de munca .si am cautat anunturi in ziare si pe net.la anunturile din ziare am trimis cv uri la ... (vezi toată discuția)