avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Deportare, repatriere, transfer detinut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Deportare, repatriere, transfer detinut

Buna ziua,

Am accesat site-ul dvs deoarece am nevoie de informatii privind transfer, deportare sau repatriere(?) detinut.
Baiatul meu a fost condamnat la 15 ani de inchisoare + 3 sub licenta pentru viol in Anglia. Eu locuiesc cu ceilalti doi copii ai mei de 5, respectiv 7 ani si il vizitam in fiecare saptamana.In primul an de detentie a primit ordin de deportare respectiv transfer in inchisoarea romaneasca lucrul care nu vrem sa se intample
deoarece eu muncesc aici iar copii sunt la scoala.
Saptamana trecuta baiatul meu a discutat cu un specialist in emigrari care l-a informat cum ca s-ar fi schimbat legea in 2016 si ca transferurile nu mai au nevoie de acordul celui in cauza.
In orice caz vrem sa ne pregatim in acest sens, adica pentru un transfer de aceea va rog sa-mi recomandati un avocat care ma poate ajuta.
Cel mai recent răspuns: NicoletaAvadanei , utilizator 13:38, 14 Martie 2017
Buna ziua! Va recomand o prietena de-ale mele care este un bun avocat specializat in emigrari: [ link extern ]

Mult succes!!!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie anglia. Ioana1306 Ioana1306 Buna ziua. Prietenul meu a fost in Anglia,unde a facut 4 luni de detentie, dupa care a fost deportat in Romania. I s-a spus ca are interdictie de a intra in ... (vezi toată discuția)
Codul penal aplicat in italia InnA29 InnA29 Buna ziua, va scriu in legatura cu un prieten bun care a fost inchis in Italia pentru furt si inselaciune acum 1 an si 11 luni.Din cate stiu mai are 3 ani de ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi aduc fratele acasa? roxxana85 roxxana85 Buna,am si eu o problema si as vrea sa stiu daca se poate face ceva,am un frate inchis in Brazilia pentru trafic de droguri,este acolo din iunie 2008,cu o ... (vezi toată discuția)