avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Somaj Italia
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Somaj Italia

Dupa 3 ani lucrati cu contact de munca am plecat prin demisie de la o familie unde lucram ca "badanta"...am apoi o intrerupere de 10 luni cat am fost in tara iar acum lucrez din nou in Italia ,de un an, la o alta familie cu contract de munca...intrebarea mea e urmatoarea: pt un somaj acum mi se ia in calcul si perioada de 3 ani sau... primesc somaj numai pt ultimul an lucrat?? Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pt cresterea copilului stefana1 stefana1 lucrez in italia cu contract cu de munca de pe data de 17 ianuarie anul curent,sotul meu a lucrat in romania pana pe data de 14 decembrie 2011, la fel cu ... (vezi toată discuția)
Angajat cu contract in italia - beneficiez de ajutor social acolo sau trebuie sa platesc contributiile in tara? diodora63 diodora63 Lucrez în Italia,sânt rezidentă si am un contract de munca pe perioadă nedeterminată de 25 de ore pe săptamână.Prima întrebare: după 7 luni de lucru ... (vezi toată discuția)
Conditii beneficiere de somaj in italia lidia27 lidia27 Buna ziua, lucrez ca badanta in Italia si as dori sa stiu in ce conditii pot beneficia de somaj in cazul in care familia batranei pe care o ingrijesc momentan ... (vezi toată discuția)