avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... OMFP nr.2632/2016
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

OMFP nr.2632/2016

As dori sa aflu mai multe informatii despre acest ordin , este obligata o institutie publica sa semneze protocolul de aderare pt sistemul patrimven sau este optional? as dori mai multe informatii.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 14 Martie 2017
Gasiti documentul aici: [ link extern ]
Multumesc dar documentul l-am citit, intrebarea mea era daca o institutie publica este obligata sa adere la acest protocol sau doar optional daca este interesata de ceva anume, asta nu inteleg eu.
Autoritățile și instituțiile publice vor solicita motivat accesul la serviciile PatrimVen. Motivările sunt analizate de ANAF și, odată ce accesul a fost agreat, instituția publică va desemna persoanele, maxim două, cu rol de administrator de interoperabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omfp 2632/2016 buiavasi buiavasi Buna seara! As dori sa aflu mai multe informatii legate de acest ordin si nu stiu de unde sa le obtin, va rog sa ma ajutati cu mai multe detalii, este obligata ... (vezi toată discuția)
Certificat digital pentru schimbul de informatii (patrimven) roxanaraveca roxanaraveca Este nevoie de certificat digital pentru schimbul de informatii dintre anaf si primarii (PATRIMVEN)? Multumesc! (vezi toată discuția)
Confidentialitate la documente contabile victoriatofan victoriatofan Cheltuiuelile institutiilor publice nu sunt supuse confidentialitatii, ci exista obligatia chiar, ca informatiile sa fie publice, respectiv darea de seama ... (vezi toată discuția)