avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Completare activitate PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Completare activitate PFA

Buna seara,

Sunt PFA cu activitatea principala, cod 4619 ( Intermedieri in comertul cu produse diverse ) si cu activitati secundare cod : 4789, 4690 si 8299.
Doresc sa aflu cum pot completa activitatile secundare cu : cod 1413( Fabricarea altor articole de imbracaminte ); cod 1419( Fabricarea articolelor pt. sugari, costume baie etc) si cod 9529(Repararea art. de uz personal si gospodaresc;reparare si modificare imbracaminte ) si daca trebie sa am diploma de croitor ? Va multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Codul caen 1413 si 1419 necesita diploma de specialitate ? anc4 anc4 Buna ziua doresc sa imi infiintez un pfa cu activitate principala 4791 ( comert online ), iar ca activitati secundare 4775 comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)
Înfiinþare firmã pentru magazin de confecþii Akiramid Akiramid Doresc să deschid un magazin de confecţii - creaţii proprii. Vă rog să mă informaţi, cum procedez pentru înfiinţarea unui SRL şi dacă pot colabora ... (vezi toată discuția)
Atelier creatie vestimentara si colaborare cu magazin de haine denisa-m denisa-m Buna seara! Pentru ca sunt pfa la norma de venit ,autorizata pentru cod 1413 as dori sa stiu daca pot colabora cu magazine de haine pentru a imi vinde ... (vezi toată discuția)