Distinse coleg Claudiu nu ne intrebati pe noi,responsabil este autoritatea ,parte a statului care dovedeste exces de incompetenta la adresa , din ce in ce mai multe ramuri ,directii si activitati.
Ieri am fost la un proces civil si nici macar nu s-a deschis sala.
La instantele penale se deschide sala dar trebuie sa stiu anumite lucruri pe care nu le stiu.
La ce instanta sa merg in acea zi daca am mai multe termene?
Cred ca sunt mai multi colegi care au aceeasi problema.
Durata sedintelor va fi scurta si risc sa nu mai ajung la toate...
Este regretabil ca inclusiv activitatea de simpla informare ,eventual studiere dosare este paralizata.
Este interesanta lipsa de reactie in bloc a barourilor ,oare nimeni nu vrea sa constientizeze repercursiunile si maldarele de dosare ,cu sedintele interminabile care vor urma?
Sau ,poate este o strategie ,cine stie ce se doreste pentru 22...
eu am avut termen intr-un proces civil si presedintele instantei, a luat act de partile si aparatorii prezenti .
binenteles cauzele s-au amanat acordandu-se noi termene de judecata . :stunned:
In proces penal?
Adica sa inteleg ca vin oamnenii din vacanta sau de unde se afla doar pt a face prezenta si apoi pleaca?
De acordat termene e normal sa se acorde dar daca e protest si nu se judeca nimic oamenii nu ar trebui sa vina la judecata.
A se face apelul inseamna a se face prezenta si acest lucru poate genera multe discutii si efecte juridice...
Spre exemplu, sa te trezesti ca instanta ivoca faptul ca inculpatul nu se prezinta si se sustrage de la judecata.
Dar, ar fi totusi prea de tot intrucat apare intrebarea care judecata?