avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Actualizare date banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Actualizare date banca

Am avut card de elev pana in iunie 2016,dupa care am inchis contul.M-am angajat dupa terminarea scolii,si luna aceasta m-am dus sa platesc o factura la BRD,dar mi s-a cerut actualizarea datelor,am spus ca eu numai am treaba cu banca,doar platesc facturile ca orice cetatean.Mentionez,ca contul de elev s-a inchis dupa cateva reclamatii,dar intrebarea mea este:Este legal sa iti actualizeze datele,daca nu ai nici o legatura cu banca?platesti doar o factura.Am zis ca NU vreau sa imi actualizeze datele,ca nu mai sunt clientul lor,chiar daca am fost.Am si sunat la relatii clienti sa intreb si mi s-a spus ca asta e procedura ca esti in baza de date si trebuie actualizate datele.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Inchiderea contului - fals in acte cosmin311 cosmin311 Buna ziua! Eu cand eram student la master luam bursa de la facultate pe card. Card-ul pe care l-am primit este de la BRD Calderon. In primul an de master ... (vezi toată discuția)
Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
Problema inchidere cont markyballer markyballer Buna ziua, Am fost astazi la sucursala BRD de la Unirii pentru a inchide contul si mare mi-a fost surprinderea cand am aflat ca figurez cu minus 87 RON. ... (vezi toată discuția)