avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de revizuire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de revizuire

Partea care a pierdut procesul a depus cerere de revizuire dupa 9 ani. Partea care a castigat a primit citatie cu data procesului si nr dosar fara a fi atasata si copia cererii de revizuire. Astfel nu cunoaste motivul invocat de revizuent.
E posibil sa nu se ataseze cererea de revizuire pe care nu a primit-o niciunul din cei 3 petenti care au castigat procesul ? Este motiv de respingere a actiunii ?
Ultima modificare: Joi, 16 Martie 2017
luticus, utilizator
Cel mai recent răspuns: luticus , utilizator 09:46, 24 Martie 2017
Nu cred fiindca puteti sa va interesati si sa studiati dosarul la arhiva instantei. Probabil din gresala nu s-a atasat copia cererii de revizuire
Ultima modificare: Vineri, 17 Martie 2017
ContSters416386, utilizator
Este proces civil sau penal?
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Este proces civil sau penal?


civil fond funciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs versus revizuire Anonymous1 Anonymous1 Buna ziua . Daca in cadrul unui proces in cadrul caruia nu a fost intentat recurs dar exista o Revizuire cu Citatie pt lunile urmatoare, cand petentul se va ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu obligatoriu daca partea vatamata este minora? desirelia75 desirelia75 am solicitat in instanta revizuirea unei hotarari date in camera preliminara pe motiv ca au aparut elemente noi( al;te hotarari) care nu erau cunoscute la ... (vezi toată discuția)