avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Despre criptomonezi si legislatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Despre criptomonezi si legislatie

Buna ziua! Imi puteti spune daca au aparut norme juridice si in privinta criptomonezilor precum Bitcoin? Folosirea acestora este legala in Romania ? Si in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 09:48, 13 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Posibil... dar legislatia romaneasca ce spune despre aceste criptomonezi, chiar si despre Onecoin? Citisem ca defapt Bancile si sistemul financiar se tem de astfel de inovatii, le-ar vedea ca pe o amenintare... de asta intreb de cadrul legislativ in care se desfasoara toata treaba... pana la urma este vorba de bani nu e de joaca!
OneCoin s-a gatat. Pe Ruja Ignatova o cauta Interpolul pentru ca a disparut ca magarul in ceata. Fratele ei, Konstantin Ignatov, a fost arestat in SUA si in schimbul usurarii pedepsei a pledat vinovat si a inceput sa-si toarne complicii (se "spovedeste"). El risca 90 ani de puscarie si a cerut protectie drept martor. Sebastian Greenwood a fost arestat in 2018. Mark S. Smith a fost gasit vinovat si risca 50 ani de inchisoare. Avocatii acestui avocat umbla cu tot felul de tertipuri pentru a amana pronuntarea pedepsei.
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2019
tgeorgescu, utilizator
Corectura Mark S. Scott in loc de Smith.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce mi se poate intampla pentru ca am instalat programe si jocuri fara licenta? vladymir vladymir Va salut. Am urmatoarea problema si am nevoie de cateva sfaturi daca ma puteti ajuta: Am un unchi caruia ii mai duceam din cand in cand filne/jocuri plus ... (vezi toată discuția)
Cum se alege un avocat? DINU55 DINU55 Ca in orice meserie, sunt si avocati care le place ceea ce fac si se dedica total unui caz, si sunt si din aceia care fac "de mantuiala". Deci sunt si avocati ... (vezi toată discuția)
Se ia sau nu în considerare într-un proces civil o expertiză psihiatrică a minorului? Martonze Martonze Bună ziua, În procesul de modificare a programului de relaţii cu copilul, tatăl cere expertizarea psihiatrică a acestuia la Serviciul de medicină ... (vezi toată discuția)