avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie

Buna ziua in urma decesului bunicilor de mama au mostenit mama si sora ei bunurile lor s-a facut succesiunea iar sora a mostenit 1/6 iar mama restul .Mostenirea matusii i-a donat-o ea fiului meu cum pot iesi din indiviziune avand in vedere ca partea de 1/6 este dintr-un apartament cu 3 camere ,bucatarie baie alta cladire si magazie alta cladire pot cere toata cota intr-un singur loc multumesc
Cel mai recent răspuns: Coltea , utilizator 17:37, 21 Martie 2017
Buna ziua ma intereseaza daca coproprietara (mama mea) fiului meu este obligata sa-i dea cota de 1/6 intr-un singur loc si daca poate opta in schimbul acestea la o cladire (neintabulata) multumescconstruita in aceasi curte dar cu intrare separata (fiul vrea sa construiasca o casa si daca ar primi cota din ap nu ar putea ca ar insemna sa fie casa in mijlocul curtii iar mama nu ar fii deacord cu constructia )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema este asa: bunica mea proprietara, bunic decedat! avea doi ... CristinaP90 CristinaP90 Problema este asa:Bunica mea proprietara,bunic decedat!Avea doi copii Tatal meu si sora lui.Tatal meu a decedat inaintea bunicii.Am ramas eu si mama (fiind ... (vezi toată discuția)
Impartire mostenire mariaadelina mariaadelina buna seara,am deschis o succesiune dupa tata.eu sora si mama.sora nu renunta la mostenire an favoarea mea si a mamei .mostenirea se face pe un imobil cu trei ... (vezi toată discuția)
Unul dintre mostenitori isi aduce in casa parinteasca concubinul fara acordul celorlalti mostenitori marius_cretoiu marius_cretoiu Am mai citit pe forum discutia despre faptul ca sotul doreste sa-si aduca amanta in casa, In cazul meu este vorba depre faptul ca sora mea si-a adus ... (vezi toată discuția)