avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta pe ultimele 6 luni ce atesta cotizarea cass ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta pe ultimele 6 luni ce atesta cotizarea cass angajat

Buna ziua,

Am o intrebare in legatura cu adeverinta de cotizare cass angajat pe ultimele 6 luni pe care vechiul angajator ti-o elibereaza la plecare, iar noul angajator ti-o solicita la angajare (in eventualitatea in care vei avea la noul loc de munca medical).
Eu am lucrat 2 ani la o firma, de la care mi-am dat demisia in data de 28 februarie 2017.Vechiul angajator mi-a eliberat adeverinta de care vorbeam mai sus, adeverinta pe care eu i-am dus-o noului angajator. Problema mea este ca pe 17 martie 2017 mi -am dat demisia de la noul angajator.
Intrebarea mea este urmatoarea :ultimul angajator la care am sta doar in perioada 1-17 martie 2017 este obligat sa-mi elibereze o adeverinta cu stagiul de cotizare cass. Daca da, in acea adeverinta el ce trece, doar cotizatia 1-17 martie 2017 si eu voi solicita de la vechiul angajator o alta adeverinta pe ultimele cinci luni ? Sau ultimul angajator imi elibereaza o adeverinta pe 6 luni luand cotizatia pe ultima luna de la el si celelalte cinci conform adeverintei aduse de mine la angajare? Altfel spus, cui ii solicit eu adeverinta cu stagiu de cotizare pe ultimele 6 luni ?O sa am una sau doua adeverinte (una pe ultima luna si alta pe celelalte cinci luni)? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Adeverinta stagiu de cotizare mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com Buna ziua! Am avut un angajat care si-a dat demisia si s-a angajat la alta firma. La noul angajator ii cere adeverinta cu stagiu de cotizare pe ultimile 6 ... (vezi toată discuția)
Adeverinte vechime munca, cotizatii stagii Nina1 Nina1 Buna seara. Care este procedura de obtinere Adeverinta vechime in munca dupa data de 01.01.2021 - in prezent? Ce institutie elibereaza? Se platescte ... (vezi toată discuția)
Certificare stagiu de cotizare GYANYNA GYANYNA Buna ziua, Am depus actele pentru somaj si mai am nevoie de stagiul de cotizare .Intrebarea mea este angajatorul are obligatia de a elibera stagiul de ... (vezi toată discuția)