avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Am o inventie pe care doresc sa o cesionez unei firme ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Am o inventie pe care doresc sa o cesionez unei firme pt comercializare. Ce ctr imi trebuie?

In situatia in care o pers fizica, autorul inventiei, doreste sa cesioneze unei firme dreptul de a comercializa inventia, in schimbul unui sume, si, in acelasi timp, firma este dispusa sa investeasca niste bani pt finalizarea inventiei, ce ctr se incheie intre parti? Bazat pe ce lege?

Alte discuții în legătură

Patent de inventie lowincome2008 lowincome2008 Sunt posesorul unui brevet de inventie patentat in Romania. As putea sa-l cesionez in strainatate daca mi-as gasi un potential cumparator? Nu cumva firmele ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli inregistrate inainte de infiintarea firmei Dyadyana Dyadyana Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: Inchei acum un contract de prestari servicii intre mine ca persoana fizica si o terta firma. La semnare platesc un avans ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate Ynnutza Ynnutza As dori sa stiu daca exista o forma de precontract de vanzare cumparare intre persoane fizice (excluzand intermedierea unei firme de imobiliare) prin care ... (vezi toată discuția)