avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... retur produs cumparat online pentru persoana juridica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

retur produs cumparat online pentru persoana juridica

Buna ziua,
Am achizitionat online boxe audio bluetooth, cu factura pe numele companiei unde lucrez. In descrierea produsului atat pe pagina comerciantului cat si pe pagina producatorului nu este mentionat ca boxele sunt conectate intre ele prin cabluri. Nu este vizibil acest detaliu nici in fotogarafiile de prezentare, ceea ce face produsul real neconform cu descrierea lui pe site.
Plasarea boxelor in locurile si la distanta dorite devine imposibila, asadar am cerut returul lor.
Pe site-ul respectiv la setiunea "Retur" nu se mentioneaza imposibilitatea returului in cazul achizitionarii pe persoana juridica ci: "In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor".
Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez pentru a obtine returul sau un schimb de produse, deoarece din punctul meu de vedere produsul este neconform.
Njumai pentru ca reprezint o persoana juridice pot primi orice produs in locul celui comandat (ex: scobitori in loc de telefon mobil) si nu exista solutie legala?
Cel mai recent răspuns: elegancedecor2017 , utilizator 20:29, 19 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penală pentru pagubă după o achiziție online. o putem face la poliție sau trebuie să apelăm la un avocat? Adriana I Adriana I Buna ziua, in data de 15.07.2018 (factura este din data de 17.07.2018) am facut o comanda de un frigider Arctic AF54250+ pe site-ul cel.ro. Am trecut ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. va rog sa ma ajutați. dacă am comandat un produs ... Anamaria16 Anamaria16 Bună ziua. Va rog sa ma ajutați. Dacă am comandat un produs online de pe Souqeshop, iar produsul a venit deteriorat sunt obligata sa plătesc returul? Vreau ... (vezi toată discuția)
Conflict persoana juridica livrare neconforma DaniSalas DaniSalas Buna ziua, Societatea mea a comandat via internet un produs, dupa ce am efectuat plata integrala si am constatat ca produsul livrat nu este cel comandat, ... (vezi toată discuția)