avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

EXECUTARE SILITA

buna ziua!am si eu o problema,am primit o executare de la biroul executor pentru o amenda de circulatie din 2012!pana sa primesc acasa!nu m-au instintat cu altceva!am chitantele toate doar ca despagubirea am achitat-o la trezorerie deoarece si la ei m-au gasit!am fost labiroul executorului am facut o cererede inchidere a dosarului dar nu m-i sa dat niciun nr de inregistrare,iar dupa o zi mi-atrimis email sa fac cerere si sa o trimit!ce pot sa fac si unde sa ma adresez pt recurs!au trecut deja 2 zile,iardurata este de 15 zile!va rog am nevoie de raspuns.multumesc
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 10:21, 20 Martie 2017
Buna ziua,

Recurs la ce? Faceti contestatie la executare la instanta de judecata in care sa cereti desfiintarea tuturor formelor de executare.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala ( ajutor) cristicris cristicris Buna seara, Am o amenda penala de platit in termen de 3 luni din ce stiu. 1)Amenda poate fi platita in orice oras sau in orasul unde am fost judecat sau in ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare respinsa de instanta,neluata in seama de trezorerie AIAIOANA AIAIOANA Sunt bugetara.Pe baza unei sent.civ.cu titlu exec.din nov.2009,am solicitat prin exec.jud.executarea silita a unitatii,in febr.2010.Au depus contestatie la ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie platita figureaza in evidentele primariei Georgian3 Georgian3 Buna ziua, In 2008 am avut un eveniment rutier, in urma caruia am fost amendat de politie cu suma de 200 ron. In termenul legal am platit la CEC 50% din ... (vezi toată discuția)