avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... descarcare de gestiune la asociatiile de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

descarcare de gestiune la asociatiile de proprietari

Buna ziua!

Va rog, sa ma lamuriti si pe mine, in ce consta descarcare de gestiune la o asociatie de proprietari.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: EugenM , utilizator 23:01, 16 Aprilie 2019
Buna ziua!

Multumesc foarte mult pentru explicatii.
Revin si eu pe această chestiune. Oare în baza cărui act normativ se face această " descărcare de gestiune "? . Mulțumesc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu am inteles ca descarcarea de gestiune este recunoasterea de catre ad. gen. ca lucrarile prezentate, care sau executat in anul precedent ,sunt corecte, inclusiv sumele. Ulterior expertizele contabile , care sunt comandate, se refara la legalitatea si corectitudinea actelor, eventual daca sunt greseli in calculul corect al sumelor.
@grecu...iar pe lângă lege
Nu degeaba este prevazută in legea contabilitatii.Cei care primesc noua gestiunesunt răspunzători de ...greselile fostului comitet,si sunt buni de plata la un control.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
banat, utilizator
Buna seara ,

Ce sume se iau in calcul la aceasta descărcare de gestiune :
Un bilanț contabil pentru perioada respectiva , cuprinzând toate intrările , toate plățile , sold in casa și in bankă ? Sau doar fondul de reparații ? Fondul de rulment ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcarea de raspundere a comitetului executiv al asociatiei de proprietari Andruso Andruso Ma poate lamuri cineva la ce face referire aceasta fraza? In adunarea generala a Asociatiei de proprietari se vrea discutarea acestui lucru si as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Descarcarea de gestiune Paraschiv Teodorescu Paraschiv Teodorescu La asociatii de proprietari : 1)Descarcarea de gestiune a comitetului executiv poate fi votata de membri comitetului executiv si de catre administrator(acesta ... (vezi toată discuția)
Buna seara. vom organiza o adunare generala ordinara. comitetul ... managerul managerul Buna seara. Vom organiza o Adunare gelerala ordinara. Comitetul xexcuti va fi schimbat. Rugamintea mea este sa imi explicati cum trebuie inteleasa sintaxa - ... (vezi toată discuția)