avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... un srl are marfa cu plata la vanzare a produselor de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

un srl are marfa cu plata la vanzare a produselor de la un alt srl care a falimentat ,ac

aceasta marfa a expirat administartorul celei de a doua soc. care este inchisa nu raspunde l tel. si email ce trebuie facut ca marfa sa i se faca stornare.
Cel mai recent răspuns: moldoveanu mihaela , utilizator 13:01, 21 Martie 2017
Daca s-a numit lichidator judiciar luati legatura cu acesta, faceti notificari daca va permite contractul sa returnati marfa. Va interesati la registrul comertului de starea firmei.
multumesc mult
lichidator nu a fost numit firma este inchisa .cum trebuie sa procedez?ieri am reusit sa dau de administratorul fost al firmei si mi s-a spus ca se poate prin nu stiu ce portita cum ca a vorbit cu contabilul ,dar mi se pare un pic dubios nu stiu .astept raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme srl cipu_mdl cipu_mdl Buna ziua, Am fost asociat intr-o firma de tip SRL. Problema este ca firma a fost radiata din oficiu pentru neprezentarea actelor contabile la termen. ... (vezi toată discuția)
Radierea societatii de catre registrul comertului lenu_ro lenu_ro Buna ziua, Daca o societate nu a depus bilantul anului anterior la R.C., acesta poate initia procedura de dizolvare a respectivi societati? Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Firma in lichidare. ce pot face? cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Am o firma inregistrata in 2003 care nu a avut niciodata activitate. Nu am taiat factura pentru nimic, nu am prestat servicii, deci activitate ... (vezi toată discuția)