avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Certificat conformitate candy bar
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Certificat conformitate candy bar

Buna seara! Exista posibilitatea testarii produselor si eliberarea unui certificat de conformitate/analiza a unor produse de cofetarie pentru un candy bar? Mentionez ca sunt persoana fizica, nu PFA sau firma.

Alte discuții în legătură

Aș dori să vând la comandă torturi. EmeseKocsis EmeseKocsis Bună ziua! Aș dori să vând la comandă torturi și Candy bar-uri făcute de mine la domiciliu. Sunt cofetar cu diplomă, dar nu am laborator de ... (vezi toată discuția)
As vrea sa înființez o afacere de tip candy bar. stefaniasoa stefaniasoa Buna ziua! As vrea sa înființez o afacere de tip candy bar. Este nevoie de un laborator pt prepararea prăjiturilor? Sau pot sa deschid pfa și sa le ... (vezi toată discuția)
Garantie masina spalat (cumparator persoana juridica) denzzel denzzel Am o problema cu masina spalat rufe candy evo 1494 LW-S, problema este a am bagat la spalat totul fost bine, si dupa ce am vrut sa bag iar la spalat ... (vezi toată discuția)