avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate CAEN 7990
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate CAEN 7990

Avand în vedere obiectul principal de activitate al societăţii : 7911 Activităţii ale agenţiilor turistice şi având autorizate spre desfaşurarea activitaţii şi codurile : 7990, 4791, 8230, 9329, va rog să îmi comunicaţi :

În cazul în care se doreşte, momentan, doar desfăşurarea activităţii secundare autorizate prin CAEN 7990 , este posibil, fără încălcarea prevederilor legale aplicabile funcţionării agenţiilor de turism, vanzarea DOAR de : bilete de avion, rezervari de cazare la hotel, inchirieri auto, revanzarea biletelor de autocar a diferitilor transportatori, FARA A DETINE licenta de turism si asigurarea de insolvabilitate in cazul falimentului agentiei de turism ?

Alte discuții în legătură

Activitati autorizate prin caen 7990 adrianaclaudia85 adrianaclaudia85 Buna seara, Va rog sa aveti amabilitatea de a ma lamuri in urmatoarea situatie : doresc sa infiintez un SRL al carui obiect de activitate sa cuprinda IN MOD ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru revanzarea biletelor de avion, a serviciilor ... GPCConcierge GPCConcierge Buna ziua! Pentru revanzarea biletelor de avion, a serviciilor de cazare si inchiriere auto, avand cod CAEN 7990 ca activitate principala si 7911, 7711 ca ... (vezi toată discuția)
Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)