avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Declaratie vamala
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Declaratie vamala

Buna ziua,
am o situatia mai " ciudata".
Am control de la autoritatea vamala. Ca si activitate 1-2 ori pe luna am importuri. Atunci cand soseste marfa in vama un declarant vamala ma suna, mail, eu trimit actele cerute, pe invoice trec despre ce marfa este vorba, etc.etc. Marfa va sosi la mine in gestiune dupa 1-2-3 zile cu transport platit. Declarantul vamal imi incadreaza marfa respectiva la nIste CODURI DE MARFA pe care eu nu le stiu . Controlul de la vama mi-a spus ca greseala pe DVI ca nu e marfa incadrata corect in acel cod este a mea, beneficiarul final si nu a declarantului vamal.
Asa este, ce trebuie sa fac?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inregistrare import china scorus69 scorus69 va rog frumos sa ma ajutati sa inregistrez aceasta DVI am invoice in val de 21174,96 USD pe DVI am 21174,96 USD= 70478.74 RON A00- 2112 B00-17422 am 2 ... (vezi toată discuția)
Conditii neplatitor de tva pentru import din china iovidiu iovidiu Buna ziua... Detin o firma SRL neplatitoare de tva si doresc sa aduc produse din china. Produsele sunt achizitionate de un intermediar care le plateste si le ... (vezi toată discuția)
Marfa returnata la export dinumarcel dinumarcel Am si eu o problema si caut un raspuns. Am o mica afacere prin care import unele scule speciale si le comercializez. Forma de organizare este de PFA. La unul ... (vezi toată discuția)