avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achiziție intracomunitara
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achiziție intracomunitara

Bună ziua am cumpărat pixuri personalizate de la firma Național Pen,fiind contactata de un operator din tara când am primit coletul am constat ca firma are sediu în Irlanda plata am efectuat-o intr-un cont colector în tara cum fac aceasta înregistrare în contabilitate și ce declarație tb sa depun menționez ca societatea nu face achiziții intracomunitare

Alte discuții în legătură

Factura furnizor servicii online buburucea buburucea Buna ziua, Firma noastra , platitoare de TVA , are cont de firma pe site-ul de anunturi cu locuri de munca si depunere cv-uri XX ( un fel de AA international ... (vezi toată discuția)
Incepere activitate firma nicoletatrenea nicoletatrenea buna ziua va rog sa ma ajutati cu catev asfaturi lgat de pasii care trebuies urmati pentru inceperea activitatii unei firme. si anume avem un cont al firmei ... (vezi toată discuția)
Lnregistrare factura din irlanda dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am si eu urmatoarea intrebare, tocmai am achizitionat niste pixuri de la National Pen fara sa-mi dau seama ca societatea nu are sediul in Romania. ... (vezi toată discuția)