avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită licitatie publica
Discuție deschisă în Executare silită

licitatie publica

Buna ziua!

daca achizitionez un imobil de la executari silite si imobilul este inchiriat cu contract de inchiriere pe o anumita perioada altei persoane de catre fostul proprietar, chiriasul este obligat sa paraseasca imobilul ?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 15:23, 23 Martie 2017
Buna ziua !
Verificati la executorul judecatoresc prin care se desfasoara procedura , acesta fiind cel mai in masura sa va raspunda la intrebare , raportat la situatia existenta (contractul de inchiriere este legal incheiat , durata acestuia , alte detalii relevante ) .
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investirea cu formula executorie a unui contract de inchiriere sub semnatura privata, inregistrat la fisc madoiclimber madoiclimber Poate fi investit cu formula executorie un contract de inchiriere sub semnatura privata, si inregistrat la administratia financiara? Care este procedura in ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez apartamentul? cris.petra cris.petra Buna ziua! Anul trecut am inchirat un apartament unei persoane fizice pe o perioada de 1 an. Contractul a fost inregistrat la fisc. Recent am aflat ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Evacuare apartament executat silit Ssarmiss Ssarmiss Ziua buna! Cum pot intra in posesia unui apartament cumparat in urma unei executari silite, in cazul in care fostul proprietar nu il paraseste de buna voie? ... (vezi toată discuția)