avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Termen plata impozit pe teren arabil, utilaje
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Termen plata impozit pe teren arabil, utilaje

cum se plateste impozitul atat pe teren arabil cat si pe cladiri,utilaje etc ?poate primaria sa ma oblige sa platesc impozitul pana la 31 martie ?imi elibereaza fiscal cu datorii pe anul 2017 ?cum este posibil asa ceva ?este sau nu abuz al celor in functie ?
Cel mai recent răspuns: statachevioleta , utilizator 16:54, 24 Martie 2017
Buna ziua !
Nu dati prea multe detalii ...nu precizati despre ce impozite este vorba , cele aferente anului 2017 sau din ani anteriori .
Daca vorbim de impozite aferente anului 2017 , UAT-ul (primaria) nu va poate obliga sa platiti pana la data de 31.03.2017 , insa plata efectuata pana la aceasta data va aduce o bonificatie de 10% (platiti cu 10% mai putin) . Daca dvs. considerati ca este un abuz ...
Succes !
Ma refer la faptul ca pe 2017 ,imi impune sa achit tot ,nu ma intereseaza ca imi dau ei bonificatia aceea ,poate ca nu am bani sa platesc tot, de ce nu mi -se cere sa platesc prima transa si sa mi se dea fiscal fara datorii ?nu ar fi asa normal ?(la plata am impozit pe teren agricol ,casa ,ulilaje )fiscalul este valab.30 zile nu ?mentionez ca nu am datorii restante din 2016,la abuz m-am referit la faptul ca nu vad normal ca o institutie sa imi impuna sa platesc impozitul pana la o anumita data ,am tot anul in curs sa platesc fie si cu penalitati care ar fi problema ?cum sa eliberezi fiscal pe anul 2017 luna martie cu datorii ?
Detalii cu privire la certificatul de atestare fiscala gasiti la art. 159 si urm din Legea 207/2015 , aveti link aici [ link extern ]
Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerificat fiscal cosmafurca cosmafurca Bună ziua, am şi eu o îmtrebare: vreau sa cumpar o casă iar eu am nevoie de certificatul fiscal de la proprietar. Impozitul pe anul 2016 va trebui platit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu primaria daniela.ilea daniela.ilea Pentru ca nu am avut nici o modificare fata de anul 2007 referitor la impozite si taxe locale (persoane juridice)nu am depus declaratii pentru cladiri ... (vezi toată discuția)
Impozit 2012 danyelle27 danyelle27 Bonificatia de 10% la plata impozitul pe teren, cladiri se acorda pana la 31.03.2012? Exista derogari de la termenul limita de plata pentru bonificatie? (vezi toată discuția)