avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inlocuirea unui produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inlocuirea unui produs

Va salut, am o problema cu cei de la Splendor Cluj. Am lasat pentru a 3-a oara un ceas in garantie, prima data pentru schimbarea unei baterii ( cost 55 de lei suportat de mine ). Urmatoarele 2 dati au fost pentru un defect al ceasului. Defect identic. Ieri m-au sunat cei de la Splendor spunandu-mi ca am de achitat o suma de bani pentru repararea acestuia desi eu nu am nici o vina pentru defectul aparut a 2-a oara in 1 luna de zile. Am cerut insistent inlocuirea produsului cu unul nou, nu repararea acestuia pentru aceeasi problema, iar acestia au refuzat, desi magazinul dispune de acelasi model de ceas. Ce pot face in acest caz? Mentionez ca maine (25.03.2017) se implinesc 15 zile calendaristice de la trimiterea lui in garantie. Exista vreo lege unde este specificat numarul de trimiteri in garantie pentru inlocuirea produsului? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: alexmihalache , utilizator 21:27, 23 Iulie 2018
Salut,am si eu o intrebare. am un ceas in garantie care nu mai functioneaza, crezand ca e bateria am fost la ceasornicar aceasta a desfacut capacut a masurat bateria atat. Un domn foarte "amabil" de la service de unde am garantia imi spune ca desfacandui capacu acesta a iesit din garantie si totul se face contracost acum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuirea unui produs care nu a putut fi reparat EPurpl3 EPurpl3 Buna ziua, am o problema cu un produs cu care am fost in service de mai multe de 4 ori fara nici nu rezultat. Este evident ca nu poate fi reparat iar eu as ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui produs aflat in garantie katy20ro katy20ro Buna ziua, Am o tableta cumparata de pe emag.ro cu garantie 2 ani de zile care expira in mai 2015. Tableta a fost in service de 8 ori cu diverse probleme. A ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon mobil tdr- tdr- Buna ziua, am un telefon mobil(in garantie) care se tot strica are trei reparatii nu sunt sigur dar am inteles ca dupa 3 reparatii ai dreptul sa ceri banii ... (vezi toată discuția)