avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura vanzare teren

Buna ziua,as dori un raspuns la o intrebare. Exista un teren(1 hectar).Tatal meu fiind decedat eu si sora mea santem mostenitoare. Sora mea este stabilita in Germania are cetatenie germana.Ce fel de procura trebuie sa imi trimeata mie pentru a putea semna si incasa eu banii de pe vanzarea terenului.Unde trebuie sa mearga ea pentru a face procura. Multumesc:
Cel mai recent răspuns: dragonel , utilizator 20:22, 24 Martie 2017
Am dat ginerelui meu (mandatar) o procura speciala pentru vanzarea unui imobil.
Fara o alta imputernicire sau donatie,suma obtinuta a fost folosita pentru cumpararea unui apartament , din care pleaca(prin divort) pretinzand prin conventie (la notar) sulta de 100%.
Sunt in termem de 3 ani de la executarea mandatului meu; pot sa cer ''dare de socoteala a mandatarului'' ,respectiv restituirea pretului vanzarii?multumesc :bow:
Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2017
dragonel, utilizator
Pentru ''bazna'';astept si pentru mine :beer:

La consulat:surrender:
Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2017
dragonel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de proprietate pearl pearl Buna ziua. Eu impreuna cu sotul am facut o procura notariala soacrei, pentru a putea administra bunurile noastre, noi fiind plecati din tara. In prezent dorim ... (vezi toată discuția)
Acte de vanzare-cumparare de case in jud. sibiu heidi84 heidi84 mama mea de 83 de ani traieste in germania este unica proprietara a 2 case pe o curte in jud.sibiu de cetatenie romana si germana si doreste sa-si vanda ... (vezi toată discuția)
Donatia facuta dupa procura buna ziua, eu si fratele meu am mostenit ... Filia Filia Donatia facuta dupa inaintarea procurii? Buna ziua, eu si fratele meu am mostenit o casa la tara. Eu am depus deja procura la Bonn pentru un alt mandatar. ... (vezi toată discuția)