avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... procedura ordonantei de plata - OUG nr. 119/2007
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

procedura ordonantei de plata - OUG nr. 119/2007

O autoritate contractanta - ex. consiliul local, poate recupera debitele inregistrate in urma incheierii unor contracte de concesiune atribuire teren, cu anumite societati comerciale (ex. garantii, redevente, penalitati aferente conform contractului existent), prin procedura ordonantei de plata - dispozitiile OUG nr. 119/2007 ?
Sigur ca poate...sunt convins ca stiti conditiile si taxa de timbru, asa ca nu le mai prezint - sunt suficiente topic-uri care au tratat problema ordonantei de plata. Mult succes! =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comercial oncescuconstantin oncescuconstantin As dori sa stiu daca pot pecepe penalitati de intarziere la un contract comercial in care nu au fost pevazute acestea. In conract este trecut doar ca marfa ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare din oficiu andabej andabej Am depus o cerere pentru plata unei creante pe oug 119 la o judecatorie din Bucuresti. M-am trezit ca, in citatia pentru primul termen imi spune ca sunt citata ... (vezi toată discuția)
Procedura oug 119/2007, fara contract anjinsan anjinsan Buna Ziua, O societate A livreaza marfa catre o alta societate B. Ulterior, societatea B nu isi mai achita datoriile. Pentru a rezolva litigiul pe cale ... (vezi toată discuția)