asaofi 
	    	Utilizator

asaofi 
	    	Utilizator	    

Iuliana 24 
	    	Utilizator

Iuliana 24 
	    	Utilizator	    

Martonze 
	    	Utilizator

Martonze 
	    	Utilizator	    

Iuliana 24 
	    	Utilizator

Iuliana 24 
	    	Utilizator	    

Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Asgfd	                   

Buna ziua, dezinteresul total al tatalui fata de minor poate fi un motiv pt acordarea autorității exclusive mamei? (vezi toată discuția)
	                    Asgfd	                   

Buna ziua, dezinteresul total al tatalui fata de minor poate fi un motiv pt acordarea autorității exclusive mamei? (vezi toată discuția)

Enaru Radu	                   

Buna seara!In urma divortului de comun acord la notar s-a stabilit domiciliul copilului la tata respectiv subsemnatul,mama platind lunar o pensie alimentara.In ... (vezi toată discuția)
	                    Enaru Radu	                   

Buna seara!In urma divortului de comun acord la notar s-a stabilit domiciliul copilului la tata respectiv subsemnatul,mama platind lunar o pensie alimentara.In ... (vezi toată discuția)

rocsy77	                   

buna ziua,am o intrebare ,in ce conditii poate cere tatal custodia fiicei mele de 15 ani pe care o am in custodie din anul 1999,prin hotarare judecatoreasca?in ... (vezi toată discuția)
	                    rocsy77	                   

buna ziua,am o intrebare ,in ce conditii poate cere tatal custodia fiicei mele de 15 ani pe care o am in custodie din anul 1999,prin hotarare judecatoreasca?in ... (vezi toată discuția)