avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... 'RUGAM INSISTENT PARLAMENTUL SA FACA LEGEA ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

'RUGAM INSISTENT PARLAMENTUL SA FACA LEGEA OBLIGATIVITATII CONTROLULUI PSHIC LUNAR PENTRU DEMNITARII ROMANIEI'

:strong:'RUGAM INSISTENT PARLAMENTUL SA FACA LEGEA OBLIGATIVITATII CONTROLULUI PSHIC LUNAR PENTRU DEMNITARII ROMANIEI'

INGROZITI DE POLITICA NEBUNILOR ROMANII VOR O LEGE CARE SA OBLIGE PRESEDINTELE SI PARLAMENTUL LA CONTROL PSIHIC LUNAR,SI LEGEA DESFIINTARII IMUNITATII CARE A INMULTIT CORUPTIA

D.v ce parerea aveti ????:-/:-/
Cel mai recent răspuns: rodica_post , utilizator 09:46, 19 Septembrie 2009
Daca privim obiectiv ce se intampla in jurul nostru nu neparat ar fi nevoie de un examinare psicho . Traim cu totii intr-un ospiciu. Regretabil... De altfel ideea este foarte buna , dar ,dupa parerea mea , greu de realizat .Inca nu am vazut nebun , care sa reacunoasca ,ca este nebun . Daca ar exista o asemenea lege , s-ar gasi psihiatrii , care ar da "concluzii " cat se poate de subiective la indemnul celor exeminati . Ar trebui ,in primul rand , sa NE TREZIM !!!
handsu a scris:

Daca privim obiectiv ce se intampla in jurul nostru nu neparat ar fi nevoie de un examinare psicho . Traim cu totii intr-un ospiciu. Regretabil... De altfel ideea este foarte buna , dar ,dupa parerea mea , greu de realizat .Inca nu am vazut nebun , care sa reacunoasca ,ca este nebun . Daca ar exista o asemenea lege , s-ar gasi psihiatrii , care ar da "concluzii " cat se poate de subiective la indemnul celor exeminati . Ar trebui ,in primul rand , sa NE TREZIM !!!

Subiectul se refera la examinarea Candidatilor la "functii inalte"in structura
administrativa a tarii si in Parlament .
Cei care nu recunosc...sunt deja cu diagnostice cronice din punct de vedere psihiatric.
Efectele se vad din :
-modul cum se exprima
-modul cum gandesc
-starea de oboseala marcata prin somn(in timpul serviciului)
-dezinteres si nepasare (deseneaza,completeaza rebus in timpul serviciului)
- irascibilitate fata de cei din jur
-

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen psihologic lucratori nety2014 nety2014 V-as ruga sa detaliati ce intelegeti prin : Personal cu funcţie de decizie (funcţionar public aflat temporar într-o funcţie din viaţa politică sau ... (vezi toată discuția)
Director nou mihaelamir mihaelamir ce sa fac cu un cadru didactic care refuza sa mearga sa faca consliere testul psihologic i-a iesit cu recomandari si are un comportamant care lasa mult de ... (vezi toată discuția)
Pot să mă înscriu la o școală de șoferi fără teste medicale? ContSters396991 ContSters396991 Doresc să-mi arăt aptitudinile în șofat, fără rea-credință. Oricum, fișa medicală este un [b]act nul[/b] deoarece legea trebuie să respecte ... (vezi toată discuția)