avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Domiciliu carte identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Domiciliu carte identitate

Va rog sa ma lamuriti intr-o privinta.
Proprietarul X vrea sa cumpere o casa, casa este impartita in doua . In buletin este trecut apartamentul 1 la domiciliu. In contractul de vanzare-cumparare se trece ap. 1-2.
Intrebarea mea este : Cei de la evidenta populatiei pot trece in cartea de identitate la domiciliu ap. 1-2 ? Exista un temei legal in baza caruia s-ar putea face acest lucru ?
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 27 Martie 2017
HoratiuBut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:14, 29 Martie 2017
Este o situatie atipica...sa inteleg ca exista o casa cu doua apartamente?
Cel mai bine mergeti cu contractul la evidenta populatiei si intrebati acolo.
da este o casa formata din 2 apartamente
Daca in contractul de vanzare/cumparare va scrie 1-2 iar dvs. doriti acest lucru, asa se face. La fel de bine puteti opta pentru 1 sau 2. Daca tot aveti toata casa, locuiti unde doriti.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Martie 2017
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparat apartament, cum determin vechiul proprietar sa elibereze locuinta? vicky_gavrila vicky_gavrila Buna seara, Am si eu o situatie. Am cumparat un apartament si in contractul de vanzare cumparare a fost trecuta o clauza precum ca vechiul proprietar poate ... (vezi toată discuția)
Situatie disperata! pensie de boala mica! divort. domni56 domni56 Am fost dat afara din casa de sotie. Casa in care am locuit in ultima vreme este cumparata in urma vanzarii unui apartament (cumparat de la stat, cred Lg ... (vezi toată discuția)
Sunt roman dar sunt casatorit si locuiesc in olanda, detin un apartament in romania,pe vechea adresa marduc marduc Buna ziua ! Sunt cetatean Roman si locuiesc in Olanda,sunt recent casatorit cu un cetatean Olandez ! Detin un apartament proprietate personala,in ... (vezi toată discuția)