avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare personal contractual

Conform legii, functia de consilier juridic in regim contractual din institutiile bugetare este structurata pe 6 grade profesionale:
IA, I, II, III, IV si debutant.
Si gradul IV are 3 trepte de salarizare? adica, avansarea de la functia consilier juridic debutant se va face la functia de consilier juridic gradul IV treapta III de salarizare?
Avansarea consilierului juridic incadrat cu contract individual de munca se face prin transformarea postului, conform Codului muncii si celorlalte legi, la 6 luni de la angajare.
Dupa cele 6 luni, cand mai poate fi promovat si, cam in cati ani se poate ajunge la consilier juridic asistent treapta III?

va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2009
sallyda, utilizator
Cel mai recent răspuns: florinm. , utilizator 17:37, 18 Aprilie 2011
Buna ziua!
Legat de subiectul de fata, desi vad ca este cam vechi, vin si eu cu o intrebare : lucrez intr-o institutie publica si pana de curand am fost incadrat ca muncitor calificat. In urma promovarii unui examen pentru ocuparera unui post de inspector de specialitate-post contractual, am aflat ca voi fi incadrat ca inspector de specialitate gradul IA.
As dori sa intreb daca acest grad este maxim pentru functia contractuala de inspector de specialitate si daca in cadrul acestei functii exista si trepte de salarizare?
Multumesc anticipat pentru eventuale raspunsuri.
Cu stima.
Se poate un raspuns, va rog frumos?
Intr-adevar, gradul profesional IA este maxim pentru posturile contractuale.
Kyandra a scris:

Intr-adevar, gradul profesional IA este maxim pentru posturile contractuale.
Multumesc pentru raspuns:)

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

perioada de debutant - dumi32 dumi32 Buna ziua vreau sa va intreb daca dupa expirarea perioadei de debutant si incadrarea pe postul urmator in grad este considerata promovare? Multumesc. (vezi toată discuția)
Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)
Reducere trepte profesionale pentru contractuali buia buia scuzati ca vorbesc despre contractuali la sectiunea functionari publici, dar cred ca cei care lucreaza cu functionarul cunosc bine si legislatia pentru ... (vezi toată discuția)