avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere rosii itp expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere rosii itp expirat

Buna ziua
Am cumparat o masina cu autorizatie de circulatie provizorie ,,numere rosii ,,valabile pana pe 18.04.2017,in cartea masini scrie ca ITP-ul e valabil pana in 30.03.2017, masina este adusa din Italia,cartea masini nu este tradusa.
1 Pot circula cu masina dupa 30.03.2017 daca ITP-ul expira?
2 Mai pot sa scot un rand de numere rosii dupa 18?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 18:58, 27 Martie 2017
Nu puteti circula fara itp
- da, mai puteti obtine nr rosii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Circulatia cu numerele rosii Madalin196 Madalin196 Daca am cumparat o masina noua si am numere rosii valabile dar am primit numerele negre iar certificatul de inmateiculare urmeaza sa il primesc peste 2 ... (vezi toată discuția)