avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restituire taxa auto castigata in instanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restituire taxa auto castigata in instanta

Buna ziua
Ma scuzati ca va deranjez
As dori sa intreb daca stie cineva , in mod concret, daca procedura de restituire a taxei auto de poluare castigate in instanta se desfasoara in momentul de fata sau a fost si aceasta sistata odata cu abrogarea celor 102 taxe ?
Va intreb lucrul acesta pentru ca la noi la Arad , din discutiile telefonice de la Finante Arad, am inteles ca nu sunt fonduri ?! Programarea anuala este pe 15 aprilie pentru cea de-a 4 transa din cele 5, urmand ca ultima transa sa fie la anul in 2018
Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns.
Redes Darius Arad
taxele castigate prin instanta vor fi achitate in transe si trebuie sa insistati la Arad sa isi execute platile...daca nu, luati sentinta si puneti-o in executare silita printr-un executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto, societate radiata Anca tintaru Anca tintaru Buna ziua, o societate comercială și-a câștigat dreptul de restituire a taxei de poluare conf Sentinței 655/2015 emisă de Trib Bacau, a fost restituita ... (vezi toată discuția)
Autoritățile fiscale locale refuză restituirea taxei de primă înmatriculare luciupurcari luciupurcari În luna aprilie 2017 urma să-mi fie restituită a treia tranșă din taxa de poluare pentru autoturism .În anul 2015 luna ianuarie a fost pronunțată ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto , societate radiata Anca tintaru Anca tintaru Buna ziua , o societate comercială și-a câștigat dreptul de recuperare a taxei de poluare onf Sentinței 655/2015 emisă de Trib Bacau, a fost restituita ... (vezi toată discuția)