avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din CCC cu probleme la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din CCC cu probleme la locul de munca

Buna ziua, as avea si eu o intrebare: fetita mea face un an pe doi aprilie, am anuntat seful ca vreau sa ma intorc la lucru iar el mi-a spus ca nu mai are un loc si pentru mine, apoi cand am tot insistat ca ce sa fac mai departe el a zis ca el are pe altcineva care lucra la program intreg si eu daca ma intorc la munca trebuie sa lucru cate 8 ore pe zi 6 zile pe saptamana iar eu i-am spus ca nu se poate asa, i-am mai spus ca eu din cate stiu reintegrarea in campul de munca a unei mamici este de 4-6 ore pe zi, iar el mi-a raspuns ca el are pe alcineva si ca postul nu mai este liber. Precizez ca eu sunt in germania si am lucrat 3 ani de zile la el, aveam contract pe nedeterminat. Ce pot face in acest caz. Am vb cu un avocat si mi-a zis sa ma duc la sef si sa ii zic ca vreau sa lucru, dar ce pot sa fac daca el nu vrea, singura solutie este doar sa platesc un avocat sa ma reprezinte sau..?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 28 Martie 2017
C.i.m. cu ce angajator l-ati semnat, din tara sau din afara tarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire salariu conform contractului colectiv de munca Sleipnir23 Sleipnir23 Buna ziua, Pe data de 04.01.2008 m-am angajat printr-o firma de recrutare, la o firma de asigurari, ca operator introducere date.Acelasi lucru s-a intamplat ... (vezi toată discuția)
Cum sa castig custodia fetitei? ContSters269501 ContSters269501 Buna seara Sunt casatorita de 5 ani si am o fetita de 5 ani. As vrea sa divortez pentru ca nu ne mai intelegem de foarte mult timp cu sotul meu si avem ... (vezi toată discuția)
Plangere penala melissa2006 melissa2006 Buna ziua,as avea o intrebare si sper ca ma poate ajuta cineva.Sunt casatorita din anul 2005 cu un cetatea italian.....in anul 2006 se naste fetita ... (vezi toată discuția)