Buna Ziua,
Am o Problema Si nu stiu ce sa fac si cum sa fac
poate Cineva Ma Ajuta Cu un Raspuns
Mam Insurat in Judetul Suceava acolo mam si Nascut
Dar Stau in Timisoara de 4 Ani si aici am Domiciliu
si vreau sa Dau Divort Aici La timisoara Pot Face asta?
sau se Face Stramutarea Dosarului La Suceava
Va Multumesc Cu stima
R.Gabi Mediator,
Cu Toata Stima Va Rog Daca Imi Scrieti in Niste Termeni sa inteleaga si omul de rand ca daca as fi o Persoana cu pregatire
nu as mai intra aici.
Deci Daca Sunt Insurat in Judetul Suceava
si nu am avut Domiciliu Nici o data inpreuna eu cu Sotia
Dar Amundoi suntem din Suceava
Si eu stau de 4 ani in Timisoara cu Domiciliu stabil in timisoara
si vreau sa Bag Divort Aici la Timisoara
dar daca bag divort La Timisoara
se termina Totul aici sau
se transfera dosarul si procesul La Suceava acolo unde am avut amundoi
Ultimul Domiciliu Conjugal?
Va Multumesc
Daca formulati actiune dvs.instanta competenta sa judece cauza este cea de la domiciliul(locul unde sta parata).Daca sta in Suceava,competenta este cea din Suceava sau din orasul unde locuieste in prezent.
Daca este de acord,avand in vedere ca nu aveti domiciliu comun ,o rugati sa formuleze ea actiune,in calitate de reclamanta,la Timisoara,locul unde locuiti dvs.in prezent.In aceasta situatie veti avea calitate de parat dvs.si sotia de reclamanta.
De asemeni puteti formula si dvs.o actiune in calitate de parat care sa se judece tot la Timisoara,care se numeste actiune recinventionala
Este bine sa va angajati un avocat pentru a va consilia si a va sustine cauza in cea mai profesionista maniera.
cerere divort
sergiu05
Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva, ma intereseaza care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez in cazul unui divort, avand in vedere faptul ca locuim in alt ... (vezi toată discuția)