avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interceptarea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Interceptarea

Depasirea termenului de interceptare intr un dosar penal de 120 de zile
cu peste doua saptamini
Ce pot sa fac



Cel mai recent răspuns: RANYAtrans , utilizator 18:56, 4 Aprilie 2017
Este vorba de măsurii de supraveghere video, audio sau prin fotografiere în spaţii private?

ART. 144 c.p.p.
Prelungirea măsurii supravegherii tehnice
(1) Măsura supravegherii tehnice poate fi prelungită, pentru motive temeinic justificate, de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la instanţa competentă, la cererea motivată a procurorului, în cazul în care sunt îndeplinite condiţiile prevăzute la art. 139, fiecare prelungire neputând depăşi 30 de zile.
#B
(2) Judecătorul de drepturi şi libertăţi se pronunţă în camera de consiliu, fără citarea părţilor, prin încheiere care nu este supusă căilor de atac. Întocmirea minutei este obligatorie.
#M2
(3) Durata totală a măsurilor de supraveghere tehnică, cu privire la aceeaşi persoană şi aceeaşi faptă, nu poate depăşi, în aceeaşi cauză, 6 luni, cu excepţia măsurii de supraveghere video, audio sau prin fotografiere în spaţii private, care nu poate depăşi 120 de zile.
Dar in cazul in care sa depasit termenul de 120 zile
Ce pot sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare proba amenintare 14marius 14marius Va rog sa-mi spuneti care ar fi calea legala prin care as putea demonstra faptul ca am fost amenintat (fapt prevazut de codul penal), avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Ascultarea telefonului puncuskaa puncuskaa cum se ascult telefoanele? dupa nr de telefon sau cum fac? daca telefonul meu nu a fost luat de catre politie si ei nu stiu numai numarul meu cum poate sa ... (vezi toată discuția)
Am primit un plic prin poștă de la inalta curte de casație ... Ionuț2022 Ionuț2022 Am primit un plic prin poștă de la inalta curte de casație și justiție. Dosar nr. 79/D/P/2020 Conform prevederilor art 145 alin. 1 C p.p., va facem ... (vezi toată discuția)