avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mandat de perchezitie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mandat de perchezitie

buna!daca se poate as vrea si eu sa stiu in cazul in care politia are reclamatii asupra mea de la vecinii de pe scara,pentru ca am facut galagie(ceea ce nu e deloc adevarat),poate politia sa-mi intre in casa daca eu nu le permit?sau as putea lua o amenda,desi eu sunt plecat zi de zi la munca!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:32, 20 Septembrie 2009
Da, cam la acest lucru s-ar putea rezuma toata treaba, o amenda contraventionala.
Aveti insa dreptul de a contesta daca considerati ca nu este adevarat ceea ce s-a consemnat in procesul-verbal de sanctionare.
Ultima modificare: Duminică, 20 Septembrie 2009
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ca nu este adevarat ce spun vecini ,trebuie sa demonstrati...insa nu cred...
In ce priveste perchezitia politiastilor, ea nu se poate face fara acordul dvs. si numai in conditiile prevazute de lege...
Va indreptati spre o sanstiune contraventionala, pe care aveti dreptul de a o contesta...:)
Dar cred ca sunt atatia martori care ar putea fi audiati in defavoarea userului nostru incat sansele saloe sunt prea reduse in instanta...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura perchezitie informatica catalin4542 catalin4542 Salut, acesta este prima postare in cadrul forumului. Voi incerca sa fiu cat mai scurt si mai concis in ceea ce privește \\"problema\\" mea. Acum ... (vezi toată discuția)
Garda de mediu, abuz sau nu? cori-cory cori-cory Buna ziua , astazi am avut un control la domicilui de la Garda de mediu pe motiv ca am cateva masini in curte si ca sunt banuit ca desfasor activitati cu ele ... (vezi toată discuția)
Perchezitie domiciliara ilegala? DrAGoS80 DrAGoS80 Buna ziua! Am apelat la acest forum in speranta ca voi gasi un raspuns care o sa-mi fie de ajutor in urmatoarea problema: Acum 2 zile, s-au prezentat 2 ... (vezi toată discuția)