avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decont comision retragere numerar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decont comision retragere numerar

Cum sa intregistrez comisionul pt retrageri de numerar? Dorim sa decontam angajatilor aceste comisioane. Am vazut contul 627? Ma puteti ajuta?
Ultima modificare: Vineri, 31 Martie 2017
Mihai1717, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai1717 , utilizator 14:31, 31 Martie 2017
Comisioanele bancare se inregistreaza in contul 627.
Dar ce fel de comisioane doriti sa decontati anagajtilor? Din ce operatiuni provin ele?
Vrem sa decontam comisioanele pentru retragere numerar pe teritoriul tarilor din UE. De exemplu pentru 300 de euro, comisionul este 5,50 euro - vrem sa decontam aceste comisioane. Multumesc mult de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de succesiune bancare k_2 k_2 BRD percepe o taxa de succesiune la retragerea depozitelor de catre mostenitori, constituite pe numele defunctilor. Exista temei legal pentru perceperea ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila linie de credit marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com O SC a contractat o linie de credit.Este prima luna cind am un extras de cont aferent acestea si nu sint sigura daca am gindit bine operatiunile ce se ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca transilvania ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, Incepand de anul trecut din 2017 am facut diverse operatiuni pe un cont bancar de euro Banca Transilvania adica trimitere si incasare euro cu un ... (vezi toată discuția)