avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Date identificare client
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Date identificare client

buna ziua, am urmatoarea problema: de curand firma a inceput sa vinda si persoanelor fizice. Ne lovim destul de des de reticenta in a ne pune la dispozitie CNP, serie si numar carte de identitate, nu mai vorbesc de banca si IBAN. Toti motiveaza ca sunt date confidentiale si ca nu doresc sa le dea. Care e solutia? nu vind? care e cuantumul amenzii pentru date incomplete in ceeace priveste clientul. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Retur produse în vederea gdpr mariustz mariustz Bună ziua, Am comandat online niște piese auto, ideea e ca firma mi.a băgat pe gat niste produse care costau mai mult și deși am sunat odată și am ... (vezi toată discuția)
Plata eronata facuta intr-un cont pe care exista poprire asiguratorie de catre anaf adriana istrate adriana istrate Buna ziua, Din greseala am facut o plata oline la o firma, confundand-o cu alta firma (denumiriele firmelor semanu). Problema este ca firma unde am virat ... (vezi toată discuția)
Cartea de imobil-esti obligat sa treci c.n.p si locul de munca ? ContSters290057 ContSters290057 Fac urmatoarea intrebare: Esti obligat de lege sa treci in cartea de imobil CNP si locul de munca ? Sau administratorul comite un abuz ? Ce poate sa faca ... (vezi toată discuția)