nicu05 
	    	Utilizator

nicu05 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 doderosandro	                   

Un angajator a fost reclamat politiei-parchetului,pentru falsificarea unor documente: Contracte de munca, state de plata,incetare contract de munca. Se face ... (vezi toată discuția)
	                    doderosandro	                   

Un angajator a fost reclamat politiei-parchetului,pentru falsificarea unor documente: Contracte de munca, state de plata,incetare contract de munca. Se face ... (vezi toată discuția)

Sanducristi1234	                   

7 ACTE FALSE AU SCHIMBAT STRUCTURA ACTIONARAITULUI IN SOCIETATE
Bună ziua , cum pot aborda următoarea situatie:
În cadrul unei societăți cooperativa ... (vezi toată discuția)
	                    Sanducristi1234	                   

7 ACTE FALSE AU SCHIMBAT STRUCTURA ACTIONARAITULUI IN SOCIETATE
Bună ziua , cum pot aborda următoarea situatie:
În cadrul unei societăți cooperativa ... (vezi toată discuția)

ionut k	                   

Buna ziua ! Numele meu este Ionut și am o problema foarte stringenta la care sper sa găsesc sfaturi prin intermediul dumneavoastră. In mare spera ar fi ... (vezi toată discuția)
	                    ionut k	                   

Buna ziua ! Numele meu este Ionut și am o problema foarte stringenta la care sper sa găsesc sfaturi prin intermediul dumneavoastră. In mare spera ar fi ... (vezi toată discuția)