avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anulare cesiuni de actiuni fictive la Frottierex
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anulare cesiuni de actiuni fictive la Frottierex

Directorii au facut cca 200 de cesiuni false, fictive, pentru a lasa 200 de actionari fara actiuni.
Cum putem anula aceste cesiuni false?
Cel mai recent răspuns: nicu05 , utilizator 11:48, 1 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult pentru raspuns. Este vorba de acte false de vanzare, cu semnaturile actionarilor falsificate. Va pot trimete un model de act fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se minte intr-o declaratie data in fata politiei ... ce se intampla ? fals uz de fals ? nimeni vinovat ! doderosandro doderosandro Un angajator a fost reclamat politiei-parchetului,pentru falsificarea unor documente: Contracte de munca, state de plata,incetare contract de munca. Se face ... (vezi toată discuția)
7 acte false au schimbat structura acționariatului în societate Sanducristi1234 Sanducristi1234 7 ACTE FALSE AU SCHIMBAT STRUCTURA ACTIONARAITULUI IN SOCIETATE Bună ziua , cum pot aborda următoarea situatie: În cadrul unei societăți cooperativa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! numele meu este ionut și am o problema foarte stringenta ... ionut k ionut k Buna ziua ! Numele meu este Ionut și am o problema foarte stringenta la care sper sa găsesc sfaturi prin intermediul dumneavoastră. In mare spera ar fi ... (vezi toată discuția)