avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Farbica de vis a vis nu are parcare pentru muncitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Farbica de vis a vis nu are parcare pentru muncitori

Casa in care locuiesc este construita de-a lungul drumului judetean, vis a vis de o fabrica cu peste 500 de muncitori care lucreaza in schimburi (6-14-22). In fata portii fabricii este o trecere de pietoni iar muncitorii trec strada si se urca direct in cele 2 autobuze care sunt parcate langa casa mea, chiar pe partea cealalta a trecerii de pietoni. Specific ca nu este statie de autobuz ci una clandestina speciala pentru autobuzul care duce si aduce muncitorii. Pe langa cele 2 autobuze sunt si 2 microbuze si inca cateva masini (aprox 8-10) care vin din timp inaintea schimbului si isi asteapta apartinatorii care lucreaza la fabrica. Pe langa faptul ca de cele mai multe ori imi blocheaza intrarea in curte dupa ora 22 un asemenea numar de autoturisme si autobuze creaza un zgomot deranjant. Ora de som e totdeauna dupa plecarea schimbului. Totodata autobuzele imi blocheaza vizibilitatea la iesirea din curte deoarece este o curba pe acel segment de drum. Nu stiu ce as putea face. Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: tonia moldovan , utilizator 16:29, 1 Aprilie 2017
Buna ziua,
Soseaua respectiva este drum public deci autobuzele, microbuzele si masinile pot stationa sau trece libere.
Cum ar fi sa restrictionam circulatia pe drumurile publice ca ne deranjaza masinile?
Poate nu m-am exprimat pe intelesul dvs. Fabrica nu isi face loc pentru autobuze, microbuzele care transporta exclusiv muncitorii acelei fabrici si pentru masinile muncitorilor care lucreaza acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere proces la judecatorie impotriva unei amenzi rutiere + certificat de grefa ryryrazvan ryryrazvan Buna ziua . In data de 26.03.2018 ora 16:00 pe raza localitatii Pantelimon, judetul Ilfov, am fost oprit de un echipaj de politie VW Pollo. Inainte de o ... (vezi toată discuția)
Contestatie proba practica examen auto categoria b Gligorovici Gligorovici Pot depune contestatie la la examen auto proba practica efectuata azi.dupa 30 min de condus mi-a bifat mai multe greseli ptinte care si ca am depasit ... (vezi toată discuția)
Restrictionare acces strada infundata Tello Tello Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu urmatoarea problema: Deoarece locuinta mea se afla pe o strada cu o latime de 3m si lungime de ca. 100m am solicitat si ... (vezi toată discuția)