avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... VENIT OBTINUT IN SUEDIA
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

VENIT OBTINUT IN SUEDIA

Buna ziua as dori sa va intreb cum as putea eu din Romania sa aflu ce venituri are fostul meu sot in Suedia(pt stabilirea pensiei de intretinere a copilului care este 25% din venitul realizat de acesta) atata timp cat cunosc domiciliul acestuia si C.N.P.-ul lui suedez.Mentionez ca el refuza sa-mi comunice locul lui de munca si ce venituri are si ca in acest monent imi plateste 25%din salariul ninim pe economie care este la noi in tara,adica 170ron.
Cel mai recent răspuns: ContSters56778 , utilizator 05:18, 19 Septembrie 2009
Stimata doamna , deschideti actiune de majorare a pensiei pentru minor , solicitati instantei (daca sotul este Suedez) sa faca adresa prin Ambasada Suediei la Bucuresti si sa solicite datele privind fisa fiscala a acestuia.

[ link extern ]
Am avut un caz similar, insa am obtinut raspunsul Ambasadei privind salariul mediu in Suedia .

Cu stima,
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
C.A. Tamara Lenz , Avocat
O eventuala cerere de majorare a pensiei de intretinere va fi respinsa de catre instanta datorita faptului ca instanta i-a acordat deja 25% din venituri, adica plafonul maxim prevaut de legiuitor ca obligatie de intretinere pentru un copil.
Investiti hotararea cu formula executorie. O treduceti in limba suedeza si o apostilati, luati legatura cu un avocat din Suedia pentru recunoasterea si punerea in executare a hotararii.
m_ella2005 a scris:

O eventuala cerere de majorare a pensiei de intretinere va fi respinsa de catre instanta datorita faptului ca instanta i-a acordat deja 25% din venituri, adica plafonul maxim prevaut de legiuitor ca obligatie de intretinere pentru un copil.
Investiti hotararea cu formula executorie. O treduceti in limba suedeza si o apostilati, luati legatura cu un avocat din Suedia pentru recunoasterea si punerea in executare a hotararea





Doamna este interesata sa fie calculata aceasta pensie de 25% exact din venituri ( astfel cum bine precizati dvs) si nu la salariul minim pe economie din Romania..


Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
C.A. Tamara Lenz , Avocat
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri dar nu mai inteleg nimic,sunt total derutata.In consecinta ce trebuie sa fac?????
:-/ :help:
Ar trebui sa procedati exact cum v-a sfatuit Tamara fiindca are experienta si stie ce spune!=D>

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere a minorului cand tatal este plecat in suedia ioana79 ioana79 Buna ziua ,pentru inceput vreau sa va spun ca sunt dezamagita de ceea ce pot unii avocati din cluj sa faca.In urma cu aproximativ o luna si jumatate am angajat ... (vezi toată discuția)
Tata plecat in suedia a uitat de plata pensiei de intretinere a copilului ioana79 ioana79 Vreu sa stiu ce trebuie sa fac pentru obtine de la fostul meu sot plata de intretinere pentru copil deoarece el este plecat de mai mult timp in suedia si nu ... (vezi toată discuția)
Ajutor!statul norvegian incearca sa-mi ia copilul prin abuz! dismissed dismissed Statul Norvegian ma ameninta ca daca tatal, ,nu este de acord ca fiul nostru sa se intoarca in Romania cu mine,nu voi putea sa i-mi iau copilul cu mine inapoi ... (vezi toată discuția)